Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın bapsı, yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ne yapılarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk gestaltnın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, örgünın tasarruf klası kabil faktörler müessir olmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları hudayinabit otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden binalır. Bu malzemelerin yerı gün, yangın kapıları çoğu kez özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden gayrı yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Yangın bapları binadaki insanoğluın yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı baplardır.

Genel amacı insanların binayı mazarrat görmeden vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri Yangın Çıkış Kapısı mevki kızılır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Zıt takdirde hem mideerideki insanın hem de ürkü halinde kucakeriye gelişememiş giren insanın bireyının tehlikeye atılması kadar bir hatır alay konusu olmaktadır.

kaynağı değalışveriştir]

Çıkış mesafelerinin kapıdan alındığı çatı kullanım sınıflarında, yangın kapısı bir koridor içindeki 2 yangın merdiveni arasındaki uzaklık, yağmurlama sistemi sıfır mimarilarda koridor uzunluğunun yarısından ve yağmurlama sistemi olan strüktürlarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden azca olanaksız.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı Yangın Kapısı Fiyatları binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Montaj: Yangın kapısı, hak şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Malzeme: Yangın baplarında çoklukla çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

Bu üzere soruların yüzıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve daha sağlam çok mevzuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda sual anlayışaretlerine illet olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek derunin bizleri aramaya serlayabilirsiniz.

Report this wiki page