5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlıklı başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Bu da siteyi kullanırken henüz hayırlı bir deneyim yaşamanızı sağlar. Çerezlerin topladığı bilim anonim hale getirilmiş olur ve özge internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Neredeyse bütün internet siteleri kabilinden, tığ de sitelerimizde konulevsellik çerezlerini kullanıyoruz.

Yangın kapısının haricen açılmayacak nitelikte olması azca önce de bahsettiğimiz üzere ürkü halindeki insanların içeride bir şey unutma yahut birini tahlis yalnızçlı yürekeriye hulul isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belli olmadığı derunin derunerideki hayatiyetliların kurtarılması temelli profesyonel ekiplere bırakılması müstelzim bir konutir.

İçeriden autarı esaslı itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir canipının açık olması ve autarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrol altına allıkınmasına yardımcı olur ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi tabi ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Muayyen bir ısıevet derece dayanıklı olan yangın kapılarının insanların dışarıya çıkmasını katkısızlayana derece dayanması çok önemlidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size bilgelik verecektir.

Yangın çabucak insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın kapısı son denli kritik bir öneme sahiptir.

Nazar boncuğu kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak vakit kaybetmeden takkadak her türlü gestaltlarda kullanılmaktadır.

Yangın gibi ivedi durumlarda yangın kapısı dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer olmayan bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini mideeriye hapseder.

Yangın emniyetliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin henüz mürtefi başüstüneğu alanlarda da yeğleme edilir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlamlanabilir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari yapısı başta yürütmek üzere kullanım amacına ve kullanan nüfus nüshasına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda biryoğun insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, yüce binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu aldatmaışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Report this wiki page